Mar 30, 2012

satu ketika dahulu :D

hai hai assalamualaikum :D
setelah sekian lama aku ta stay up untuk bernyahnyah dgn sahabat.
yahh. rinihh my opah da discharged.
alhamdulillah laa. she's getting better :)

okayyy. back to the story.
bnde nehh happened when i was form 4 lagii.
waktu uhh final exm laaa. mmg kne struggle la kann.
dan additional addmaths laa penutup exm uhh,,
 ta silap aku laa.
aku neh sgt ta serious orgnye waktu belajar.
 suka gila main waktu klass.
 tibatiba. malam uhh terdetik dan tergedikk mahu memburning midnight oil gituu.haha :D
mood ketika itu seperti
UpAllNight by OneDirection.
okayy. misi pada malam itu berjalan dengan lancar seingat akuu.
satu persatu sahabatsahabat terchenta rebah menutup mata menikmati malam yang indahh diiringi alunan melodi dengkuran yang sedikit menggangu diri ini untuk terus berusaha walaupun hati begitu cemburu melihat mereka memeluk bantal busuk kesayangan yang semakin hapak  haha:D
aku berjaya untuk tidak tidur sehingga 5 pagi. gila kan?

sLeEpiNg jUstin BFF Pictures, Images and Photos

so b4 i tdo, i suro kwn i kejut pukul 5.30 pagi. tapi mcm besalahhh.
5 minit lagi  5 minit lagii. ye ye. aku pun bgn.


then mcm mane tahhhhh.
waktu uhhh. aku at lokerrr. loker aku dekat ngn sorang mmbe aku neh
then. my mmbe  , FarahFifiHassan tegur lahh
"mel apsal hg pakai baju prep??"
aku pun diamm jelaaa. tengok tanpa apaapa perasaan dan hati.
BELERR GILAA LAHHH !
then tibatiba, mcm TINNGGG !
aku pun mcm tersedar tawww.
**agaknyaa roh aku baru sedar dr tidur la kott. jasad aku yg aktif bgerak kehulu ke hilir.hahaXD
ehh! nape aku pkai baju prep. usha la diri sndiri atas bawah buad seketika
aku mandi ke belomm? rambut basahh.
aku pun bkata" apsal aku pakai baju prep?" sambil tersenyom malu :D
aku pun pegi laahh tukaaa. pakai baju skolaa. pegi skola, exm sume
abes exm mmbe2 aku pun tanyaa laa.
"mel hang pasaipee pg tadii? takut ngat aihh "
"aku pun ta sedarr lahh "
" aku nmpk hg kt ampaian anta kain baju prep, tapi baju prep hang pakaii" kata myza
"aku ingat hang belom mandi, hang basuh muka jaa" kata epy lagi sambil ketawa.
diri ini sungguh malu.haishhh !!!




sbnanyee. aku pun tatahu. cane laaa aku boleh pegi mnd.
 then pkai baju prep. sdgkan kain baju prep uhh aku anta dekat ampaian. 
nseb baik belom pegi sekolaa. law takk. mmg lagi lawak aku rasaa.
baju prep.tudung putih berlencana smsah, kain sekolah biru.
haish merepek betol. walking dead. sleep walking. aku rasa mcm magic :D
aku boleh mandi tanpa aku sedar XD hebat kan aku?engkau mampu?
yahh. bila difikirfikirkan balikk. maybe penangan stay up tuh kott.
prubahan yang drastik lagi melampau itu. merunsingkan otak aku.
information ta sampai otak le kottt. teross pegi kat effectorr. haha:D
so. conclusion di sini. study awal :D


ni lahh baju prep yang bertuah tuhhh.
abaikan muka pemilik baju.
gamba ini pun gamba yang dicuri dr laman muka buku salah sorang jiran saya.
terimakasih yaa.

p/s: terima kasih FARAHFIFI kerana mengingatkan saya akan kejadian ini :D
ouhh. lupa pulaa. terima kasih anda. kerana mengetextting saya mlm smlm. seperti anda tahu saya mnulis di blog mgenai anda sahaja. tapi  tidak mengapalahh. saya assumed anda tidak tahu :D

JustinBieber said 6hours ago :
Thats a wrapp! Im soaking wet but the BOYFRIENDVIDEO is done !! Gonna be epic !!
ekssaitedd le awok nehhh. saya juga sbnanyee XP

4 comments:

  1. lawak gila !!!!!
    but why still have bieber =='

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. nahh. saja na bg kau jeles :D

      Delete
  2. saya tahu siapa ANDA. hahaHA *evillaugh

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. serious awak tahu siapa ANDA is? untunglahh laa kalo awak tahu :D ta ya story pun da tahuu. hebadd !

      Delete